Serviciile noastre

            Ce putem face pentru tine?

   - iti prezentam ofertele de pe piata imobiliara cu preturile corecte, fara limita de vizionari;

   - evaluam proprietatea gratuit;

   - verificam actele din punct de vedere juridic, intocmim certificat energetic in cazul in care nu exista, recomandam si programam notar/avocat.

   - preluam imobilul, existand si posibilitatea de preluare a cheii, il promovam pe toate portalurile imobiliare importante, pe retele de socializare, outdoor( banner), precum si pe site-ul agentiei Inovativ Imob Concept, intreprindem toate operatiunile necesare pentru gasirea unui potential client;

   - intermediem procedura de vanzare/cumparare sau inchiriere a imobilului in conditiile cerute;

   - intreprindem toate operatiunile necesare pentru gasirea unui potential client sau imobil;

   - participam la negociere si la bunul mers al tranzactiei;

   - depunem diligente pentru incheierea tranzactiei in conformitate cu obiectul tranzactiei;

   -oferim toate informatiile necesare derularii procesului de vanzare/cumparare a imobilului si asistenta pe tot parcursul tranzactiei, cum ar fi:informatii despre procedura de tranzactionare, documente necesare, consultanta juridica, costul aferent actelor, etc.

     Agentia realizeaza: selectia proprietatilor imobiliare conform cu cerintele clientului, vizionarea ofertelor imobiliare, asistenta in procesul de negociere intre vanzator si cumparator, verificarea situatiei juridice a imobilului, asistenta de specialitate oferita clientului pe toata durata realizarii tranzactiei.

     Vizionam imobilul in vederea preluarii ofertei spre vanzare sau inchiriere si promovam oferta in presa si publicatii de specialitate, precum si pe portaluri cu specific imobiliar, iar apoi identificam, selectam si prezentam beneficiarului potentialii cumparatori pentru oferta sa.

     Pentru a oferi servicii imobiliare complete si pentru a ne asigura o prezenta constanta pe piata imobiliara, avem in vedere toate categoriile de clienti impreuna cu cerintele si nevoile variate ale acestora.In acest sens dezvoltam relatii de colaborare cu persoane fizice, juridice dar si cu dezvoltatorii imobiliari.

    Rezultatele optime si satisfactia clientilor nostri reprezinta principala ratiune de functionare si dezvoltare a agentiei Inovativ Imob Concept, de aceea ne concentram intreaga activitate pe satisfacerea tuturor cerintelor legate de domeniul imobiliarelor.

     Serviciile si consilierea noastra profesionista reprezinta garantia unei alegeri optime si a unei tranzactii imobiliare care sa rezulte in satisfactia deplina a clientilor nostri.