Administrari imobile Sibiu

 

Administrare imobile

          Suntem aici pentru dumneavoastră, să vă asigurăm că profitați la maxim de oportunitățile pe care le oferă imobilul dumneavoastra.      Avem grijă ca imobilul să fie în permanență oferit spre închiriere la un preț excepțional și cu chiriași exemplari. Ne asigurăm că locatarii vor respecta întocmai cerințele impuse în contractul de închiriere, aveți tot timpul plățile efectuate la furnizorii de utilități și contravaloarea chiriei virată în contul dumneavoastră la data stabilită în fiecare lună.

Daca nu aveti inca imobilul inchiriat, dupa evaluare amanuntita a imobilului, putem decide impreuna ce servicii conexe vi se potrivesc din lista noastra pentru a putea creste pretul imobilului dumneavoastra,  astfel incat sa profitati la maximum de oportunitatile pe care acesta vi le ofera!

1.PREGATIM IMOBILUL PENTRU INCHIRIERE

2.INCHIRIEREA EFECTIVA A IMOBILULUI        

Dupa ce ne-am asigurat ca imobilul arata la adevaratul lui potential, ii vom cauta chiriasi dispusi sa plateasca un pret corect pentru inchirierea acestuia!

 Echipa noastra se va ocupa de gasirea chiriasilor, dar si de partea legala si legislativa, mai concret: promovarea proprietatii, negocierea, inchirierea si redactarea contractului de inchiriere.

Vom incheia un proces verbal de predare primire, pentru a ne asigura ca toate bunurile dumneavoastra, dar si aspectul total al imobilului, vor fi predate in aceeasi stare initiala dupa incheierea contractului.

 3.ADMINISTRAREA IMOBILULUI INCHIRIAT   

Odata semnat contractul de inchiriere, va oferim serviciile propriu zise de administrare care presupun: incasarea chiriei la timp si virarea in contul dumneavoastra, achitarea tutturor taxelor in numele dumneavoastra, verificarea platilor utilitatilor, efectuarea verificarilor obligatorii, remedierea defectiunilor care ar putea sa apara in imobil, reinnoirea politelor de asigurare ale imobilului in numele dumneavoastra, etc.

4.PRELUAREA IMOBILULUI DE LA CHIRIAS

Fiecare contract de inchiriere are un termen limita, iar atunci cand acesta se apropie echipa noastra o sa discute cu chiriasii pentru a se vedea daca se va rezilia sau nu, iar in functie de raspunsul acestora putem vedea ce demersuri trebuie sa urmam. In cazul in care doresc prelungirea contractului, vom realiza o anexa pe care o vom atasa contractului initial.

In cazul in care doresc rezilierea contractului de inchiriere, vom realiza un proces verbal de predare-primirein care se va mentiona starea imobilului preluat, starea bunurilor si inventarul acestora.

Odata incheiat contractul, vom relua pasii spre inchiriere.