Spatii de birouri,Cedonia

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Descriere spatiu birouri

Agentia imobiliara Inovativ va ofera spre inchiriere cladire pentru birouri, cu regim de inaltime P+2E, prevazuta cu lift, in zona Cedonia.

Cladirea se poate inchiria in intregime sau se pot inchiria urmatoarele spatii:

PARTERUL, cu o suprafata utila de 201 mp, compus din 4 birouri, sala de sedinta, sala de asteptare, bucatarie si grupuri sanitare.

ETAJ 1 : compus din 2 birouri, ce pot fi inchiriate individual, unul cu o suprafata utila de 127 mp si cel de al 2 lea cu o suprafata utila de 167 mp si o terasa spatioasa cu suprafata de 17 mp.

ETAJ 2 : compus din 2 birouri, ce pot fi inchiriate individual, unul cu suprafata de 127 mp, iar cel de al 2 lea cu suprafata de 150 mp.

Spatiile dispun de : 5 locuri de parcare individuale (In curte) si cca. 12 locuri de parcare in fata cladirii, contorizare utlilitati individuale, centrale termice individuale pentru fiecare spatiu in parte, automatizate, termostate; aer conditionat cu aport de aer proaspat;  internet de mare viteza si cablare spatii la nivel ridicat; parterul dispune de incalzire in pardoseala, etajele cu radiatoare; pentru parter geamurile sunt prevazute cu sticla "antiefractie"; lift cu 3 statii - parter, etaj I, etaj II - hidraulic cu functie de revenire in statia inferioara de baza in caz de intrerupere curent electric; generator diesel 40KV pentru backup energie electrica pentru toate cele 3 etaje; pardoseala la etaj 1 si 2 cu mocheta trafic, noua; autorizare ISU, supraveghere video, sistem de alarma, acces securizat pe incaperi, etc. Acestea pot fi recompartimentate si adaptate in functie de nevoile viitorilor chiriasi.

In vecinatate imobilul beneficiaza de numeroase puncte de interes, precum: Camera de Comert, Industrie si Agricultura Sibiu, Agentia pentru Protectia Mediului Sibiu, Inspectoratul de Stat in Constructii dar si Saloane de Infrumusetare, Restaurant, Cafenea, Magazin NonStop, etc.

 

 



ID Oferta: 1177

Pret Inchiriere: € 1,016
Zona:Cedonia
Suprafata utila:127 mp
Reper:Cedonia
Tip Spatiu:Cladire birouri
Dispunere:Compartimentat, Intrare separata, Open space, Recompartimentare
Clasa Birouri:A
Stadiu:Finalizat
An Constructie:2000
Acces:Auto, Pietonal
Actualizat la: 10 Ianuarie 2022
Numar de afisari: 632

Caracteristici generale

  • Incalzire: Centrala Termica
  • Lifturi: 1
  • Finisaje:  plansee , ferestre , podele
  • Utilitati: Apa, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon
  • Alte Dotari: