Spatii de birouri,Zona Industriala Est,strada Henri Coanda

Descriere spatiu birouri

Agentia Inovativ Imob Concept va propune spre inchiriere spatii de birouri, situate in Zona Industriala Est, strada Henri Coanda, intr-o cladire exclusiv de birouri, situate la nivelul 1 si 2 al cladirii, cu o suprafata inchiriabila de 200mp, compartimentata in mai multe birouri distincte, pretabil pentru multiple activitati, precum : sedii de firma, birouri, vanzari, IT,call center, etc.

Imobilul este inclus in clasa energetica de tip B, avand consumul total specific de energie primara 172,46 Kwh/mp/an, indicele de emisii echivalent CO2 36,41 mp/an si un consum total specific de energie din surse regenerabile de 0 Kwh/mp/an.

Spatiile dispun de : acces stradal si facil la mijloacele de transport( la o distanta de 200m) , locuri de parcare amenajate atat in fata imobilului, cat si in spatele imobilului , paza si supraveghere video permanenta, etc. Birourile se inchiriaza compartimentate,dar pot fi adaptate in functie de activitatea dorita.

Spatiile sunt renovate recent si igienizate, iar acestea dispun de toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii unei activitati moderne de birou.

 

 ID Oferta: 35

Pret Inchiriere: € 200
Pret/mp: € 6
Zona:Lazaret
Suprafata utila:30 mp
Reper:Henri Coanda
Etaj:3
Tip Spatiu:Cladire birouri
Dispunere:Compartimentat, Intrare separata, Recompartimentare
Clasa Birouri:A
Stadiu:Finalizat
An Constructie:2017
Acces:Auto, Autobuz, Pietonal
Actualizat la: 23 Mai 2022
Numar de afisari: 2581

Caracteristici generale

  • Incalzire: Centrala Termica
  • Finisaje:  plansee beton armat, ferestre term. pvc, podele gresie, parchet
  • Utilitati: Apa, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon
  • Alte Dotari: